Rebecca Hjertstrand

Jag heter Rebecca Hjertstrand och jag är grundare av Active PT. Min passion för träning och hälsa började redan som ung simmare. Från bassängen tog jag mig till Göteborgs Universitet där jag studerade till kostvetare samtidigt som jag gick flera PT-utbildningar. Jag har jobbat heltid som personlig tränare i 9 år och hoppas kunna fortsätta i 90 år till - så kul tycker jag att det är! 

Som din personliga tränare är jag målinriktad, motiverande och pushande. Jag arbetar utifrån den senaste forskningen och håller mig ständigt uppdaterad om träning och hälsa. Jag kommer göra allt jag kan och lite till för att hjälpa dig mot ditt ultimata jag. Tillsammans sätter vi roliga, motiverande och inspirerande mål och tillsammans jobbar vi mot dina personliga mål. 


Kontakt
Tel:070-9719297
Mejl: rebecca@activept.se 
Adress: Eklandagatan 6, Göteborg

Paket och priser

* Alla paket kan delbetalas sålänge paketet ska användas. Varje tillfälle är 55 minuter. 

Prova på - 6 tillfällen 5 850 SEK
Lilla startpaketet - 13 tillfällen 12 025 SEK
Få in en rutinpaketet - 26 tillfällen 22 750 SEK
Livsstilförändring - 52 tillfällen 42 900 SEK

PT Duo: 700 SEK/person och tillfälle
PT Small Group: 450 SEK/person och tillfälle (minimum 3 personer)

 

Vägen till dina mål

Allt börjar med den kostnadsfria konsultationen. Efter att jag har ställt ett antal frågor om dig och dina tränings- och kostvanor så bestämmer vi ett paket tillsammans som fungerar för dig och din vardag. Därefter kommer vårt första tillfälle tillsammans. Då gör jag tester på dig för att ta reda på hur just din kropp rör sig, vad är dina svagheter och styrkor? Har du en stark bål? Ja, allt du kan tänka dig, kommer jag att kika på. Därefter börjar den planerade träningen som kan se väldigt olika ut från kund till kund beroende på mål och förutsättningar! 

"Tack, tack, tack och åter tack för alla underbara härligheter som händer mig efter att ha blivit så väl omhändertagen i ditt gym. Jag får så mycket kraft och känner att jag klarar allt! 15000 % värd alla pengar, tid, svett och skratt"

–Johanna S

© Copyright activePT